Onze motivatie

De enthousiaste reacties van mensen die een van onze activiteiten hebben gespeeld geeft zo veel positieve energie. Het gelach, de discussies en de verbazing bij mensen dat dit allemaal mogelijk is zorgt er voor dat wij zoveel mogelijk mensen onze producten willen laten beleven. Techniek en plezier zo dicht bij elkaar brengen, dat geeft voldoening!

Onze manier van werken


eliboM biedt haar producten aan in samenwerking met bedrijven die gespecialiseerd zijn in het organiseren van groepsuitjes. Door het combineren onze expertise op het gebied van software met de organiserende expertise van onze samenwerkingspartners zijn we in staat de klant een uitstekende ervaring aan te bieden.

Samenwerkingspartners

Op dit moment zijn we nog op zoek naar enkele sterke samenwerkingspartners die samen met ons deze activiteiten willen gaan organiseren. Bent u deze partner of kent u iemand binnen uw netwerk die deze partner voor ons kan zijn? Neem dan contact met ons op zodat we u een (geheel vrijblijvende) demonstratie van onze producten kunnen geven.

Algemene voorwaarden

Op onze dienst zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Over ons

eliboM is een jonge en frisse organisatie die zich volledig richt op het toepassen van moderne (mobiele) technieken in de branche van groepsactiviteiten. Door het combineren van sterke en zeer goed uitgedachte spelconcepten met hi-tech technieken heeft het de nieuwe standaard voor moderne citygames gezet.

Onze citygames

Op dit moment heeft eliboM twee verschillende citygames die al door vele honderden personen gespeeld zijn: Jacht naar de Macht en De Erfenis. Beide activiteiten zijn zogenoemde ‘location based mobile games’. Bij deze activiteiten moeten verschillende teams met een smartphone op pad. Terwijl ze langs de leukste plekken van een stad komen kunnen ze met behulp van een smartphone vragen beantwoorden, foto opdrachten doen, de tussenstand bekijken, andere teams uitdagen, saboteren en meer!

Een activiteit van A tot Z


Wat wij doen, doen we goed. Dat betekent dat onze activiteiten meer zijn dan “het zo maar rond lopen met een smartphone”.

Hier twee impressies gemaakt door onze samenwerkingspartner BeleefBreda:

Voor beide activiteiten geldt dat de groep vriendelijk wordt ontvangen bij de opstartlocatie. Nadat iedereen een consumptie heeft gehad zal er door de aanwezige instructeur een professionele sfeer- en instructie-video getoond worden. Zo wordt voor iedereen duidelijk wat het spel inhoudt.

Daarna worden de teams gemaakt en zullen de spelmaterialen uitgedeeld worden. Dit betreft dan niet alleen de smartphone maar ook een loopkaart voor de teams en aankleding van de activiteit. Onze beide citygames hebben een eigen thema en dat werken we door in de materialen die mensen mee krijgen. Zo zullen bij Jacht naar de Macht alle spelers voorzien worden van een stoere maffiahoed.

Op dat moment zullen de teams ongeveer twee uur lang gaan spelen. In beide spellen zitten verschillende fases zodat de spanning steeds groter wordt. En half uur voor het einde van het spel is de tussenstand niet meer zichtbaar zodat het tot aan het einde spannend blijft wie het spel zal winnen.

Na twee uur spelen komen de spelers terug naar de opstartlocatie. Daar kunnen ze onder het genot van een consumptie nog lekker napraten over het gespeelde spel. Op het moment dat iedereen zijn drankje heeft gehad wordt er een eindpresentatie getoond waarin het spel nogmaals doorlopen wordt. Hierin komen ook alle gemaakte foto’s voorbij. Tot slot zal het winnende team bekend worden gemaakt en de prijs in ontvangst nemen!

Maar ook dan is het nog niet afgelopen: De deelnemers aan de activiteit krijgen namelijk alle gemaakte foto’s digitaal doorgestuurd. Zo kunnen zijn een paar dagen later heerlijk nagenieten van de leuke activiteit!

Een uitje voor iedereen!


Uit ervaring blijkt dat iedereen enthousiast wordt van onze producten. Zowel mannen als vrouwen, jongeren als ouderen, bedrijven als vrijgezellen, iedereen haalt plezier uit het spelen van onze citygames. De activiteiten zijn dan ook geschikt voor iedere doelgroep!