Programma informatie:

Duur: 3 uur
Aantal personen: 12+
Prijs: € 29,50 p.p. (inclusief BTW)
Kenmerken: Hilarisch, uitdagend, vermakelijk

Het programma is inclusief:

Referenties:

"We hebben een geweldig leuke middag gehad met het Erfenis spel. Echt een aanrader. Er zit van alles in en je wordt er echt fanatiek van. Je kunt steeds de tussenstand zien dat maakt de strijd ook extra spannend. Ook een hele leuke eindpresentatie met de foto's enzo. De foto's krijg je daarna nog doorgemaild. Nogmaals echt een aanrader!"
- Tessa Aerts

"Een erg leuk en spannend spel! De foto opdrachten zijn origineel en de vragen zijn niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk! Je kunt tijdens het spel de tussenstand zien, tot het laatste half uur. Dit maakt het extra spannend en zorgt er ook voor dat je fanatiek blijft doorspelen. Je kunt het andere team ook uitdagen voor aparte spellen via de telefoon ook dit aspect maakt het nog spannender! Kortom echt een aanrader, wij hebben een topdag gehad!"
- Sanne Avontuur

Steden:

Te spelen door heel Nederland!

Contact:

Ons uitje in uw assortiment? Of wilt u als groep dit uitje doen? Neem dan contact met ons op!

Erfenis van 750 miljoen!


Jullie oudoom Hendrikus van Barneveld is op 97-jarige leeftijd omgekomen. Hendrikus van Barneveld heeft in zijn leven een fortuin opgebouwd en laat naar verluid zo’n 750 miljoen euro na. Omdat er geen directe familie bekend is, maken jullie aanspraak op zijn erfenis. Maar om te bepalen wie deze erfenis krijgt, moeten jullie eerst laten zien wie er een echte van Barneveld is!

Het levensmotto van Hendrikus was: Geniet van het leven, geniet van geld uitgeven! Daarom krijgt ieder team een smartphone mee met daarop 1 miljoen euro!!! Jullie krijgen ongeveer twee uur de tijd om zoveel mogelijk geld uit te geven!

Op bezoek bij de notaris


Jullie worden in een café of restaurant ontvangen waar jullie onder het genot van een drankje meer informatie krijgen over de verdeling van de Erfenis. Na de instructie krijgen jullie de Smart Phone met daarop 1 miljoen euro en kan het spel beginnen.

Tijdens het spel kunnen jullie op verschillende manieren geld kwijt raken:

Na ongeveer twee uur spelen wordt iedereen weer terug verwacht bij de notaris. Terwijl u met een drankje bijkomt van het spel wordt u het verloop van het spel op een groot scherm getoond. Tijdens de presentatie krijgt u ook alle resultaten van de foto-opdrachten te zien. Tot slot wordt bekend gemaakt wie er recht heeft op De Erfenis van 750 miljoen euro.

Oftewel: De erfenis is een activiteit vol spanning en hilariteit!

Nagenieten


Alle foto’s, die gemaakt worden tijdens het spel, worden jullie digitaal toegestuurd zodat iedereen heerlijk kan nagenieten van de activiteit!

Man of vrouw? Jong of oud? Bedrijf of vrijgezel? Het maakt niet uit wat u bent, dit moderne stadsspel biedt iedereen veel plezier!